# 345 Menu Design Psychology (after
Gertrude Stein’s Christian Bérard)
As an appetizer
just a question
of subject
whether eating or being eaten
whether in passive or
active mode there must be
a subject
and cooking is at
stake
through all kinds of “****-ical” recipes
you decide for a side
or you are sided
you act or you are
acted
you voice or you are
voiced
dish or dished
yet
why how where when are
rolls of bread to accompany the meal
and dressings are made
of out and in and over and below and above and …
while choosing
à la carte
don’t forget
ingredients of consciousness are spices to be used cautiously
you don’t want streams
to flood excessively the narrative
in this Pantagruel-like
trial
judges and the jury
are poor entrées
along with having them
reduced in the frying pan
bringing to a boil the
many he and she and it
will never engender
any delightful dessert
except and
only to the extent
that such
activity is permitted
by
whether neuro- ego- or
being-laws
only with preparation will do
Psychologie de la conception d’un menu
En guise d’apéritif
une simple question de sujet
que ce soit manger ou être mangé
à la voie passive ou active il doit y avoir
un sujet
et cuisiner est l’enjeu
au travers de toutes sortes de recettes « ****iques »
vous êtes accompagnement ou accompagné
vous agissez ou êtes agi
vous parlez ou êtes parlé
vaisselle ou servi
cependant
pourquoi comment quand sont des petits pains
qui complètent le repas
et les sauces sont faites de dehors et de
dedans et de dessus et d’en-dessous et de là-haut et …
en choisissant à la carte
ne pas oublier que
les ingrédients
de conscience sont des épices à manier avec prudence
vous ne voulez pas que des courants inondent
excessivement la narration
dans ce procès pantagruélique
juges et jurés
sont de pauvres entrées
de même que les faire réduire à la poêle
mettre à bouillir les nombreux ils elles et ça
n’engendrera jamais un bon dessert
seulement et
seulement si cette activité
est permise par les lois
soit du cerveau de l’égo ou de l’être
ne fonctionnent uniquement que les préparations
d’avec
I really enjoy the various ways that this is going, Beatrice
ReplyDeleteand more than I imagine I guess
have been thinking a lot about
the whole eating and being eaten business
working on a chapter about Walrus and the Carpenter lately!
I don't quite get the last line's avec though?
Thanks Kit, and thinking about your comment, maybe I should change "with preparation" for "together preparation" , is it more understandable this way?
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